Home » Tractari Bucuresti

Tractari Bucuresti

Tractari Bucuresti

www.tractariauto247.ro

Tractari Bucuresti la cele mai mici prețuri. Contați pe noi ca fiind cea mai bună alegere! Apelați la serviciile noastre prompte în orice condiții meteo, indiferent de locația în care va aflați. Vom trata cazul dumneavoastră cu profesionalism și seriozitate!

tractari bucuresti, tractari auto bucuresti, tractari bucuresti pret, tractari auto, platforma auto

PRET TRACTARI BUCURESTI:

  • Tractări auto cu masa <1000 kg          79 RON
  • Tractări auto cu masa 1000-1500 kg   110 RON
  • Tractări auto cu masa 1500-1700 kg   140 RON
  • Tractări auto cu masa >1700 kg          160 RON

TRACTARI AUTO SECTOR 1, 2, 3, 4, 5, 6 SI ILFOV

Indiferent de oră, zi a săptămânii sau anotimp, Tractari București este aici să te ajute!

Cautam zilnic sa multumim noii clienti care au nevoie de transport auto. Angajatii nostrii sunt dedicati si seriosi, gasind intotdeauna solutii optime pentru transport auto.

Asistenta rutiera este un serviciu de service auto destinat autovehiculelor prin care companii specializate asigură intervenția rapidă în cazul unei defecțiuni tehnice a mașinii, motocicletei sau bicicletei și are ca scop repararea ei la locul incidentului. Dacă problema nu poate fi remediată pe loc se va apela la serviciul de tractări auto pentru transportarea vehiculului la un service auto.

Tractarile auto sunt servicii de urgenta, nu sunt platite anticipat si nu ofera servicii suplimentare de exemplu cazare sau rent-a-car precum in cazul serviciilor de asigurari auto.

Firma noastra se ocupa cu transport auto, tractari auto, transport pe platforma auto. Clientii care au apelat la www.tractariauto247.ro si-au exprimat multumirea si ne-au cotat ca fiind cea mai prompta firma de transport auto / platforma auto.

Masinile noastre pentru tractari auto sunt special echipate pentru a asigura autovehiculele care necesita transport si vor ajunge la destinatie in conditii optime.

Va multumim pentru increderea acordata si va asteptam ca intotdeauna cu seriozitate si promptitudine!

www.tractariauto247.ro