Home » Tractari Bucuresti Pret

Tractari Bucuresti Pret

Tractari Bucuresti Pret

Suntem mândri că ne aflăm pe locul I în topul preferințelor clienților noștri mulțumiți! Am reușit să ne impunem în domeniul tractărilor auto din București și împrejurimi, prin înalta calitate a serviciilor pe care le oferim, promptitudine și seriozitate!

Pretul FOARTE BUN la TRACTARI AUTO l-am făcut pentru că suntem foarte bine organizați și vrem să mulțumim un număr cât mai mare de clienți!

Cu noi ai garanția celor mai scăzute costuri pentru serviciile de tractări auto!

Tractari Bucuresti Pret, Tractari Auto, Platforma auto

Tractari Bucuresti Pret :

  • Tractări auto cu masa <1000 kg          79 RON
  • Tractări auto cu masa 1000-1500 kg   110 RON
  • Tractări auto cu masa 1500-1700 kg   140 RON
  • Tractări auto cu masa >1700 kg          160 RON

Va multumim pentru increderea acordata si va asteptam ca intotdeauna cu seriozitate si promptitudine!

Masinile noastre pentru tractari auto sunt special echipate pentru a asigura autovehiculele care necesita transport si vor ajunge la destinatie in conditii optime.

Tractarile auto sunt servicii de urgenta, nu sunt platite anticipat si nu ofera servicii suplimentare de exemplu cazare sau rent-a-car precum in cazul serviciilor de asigurari auto.
Asistenta rutiera este un serviciu de service auto destinat autovehiculelor prin care companii specializate asigură intervenția rapidă în cazul unei defecțiuni tehnice a mașinii, motocicletei sau bicicletei și are ca scop repararea ei la locul incidentului. Dacă problema nu poate fi remediată pe loc se va apela la serviciul de tractări auto pentru transportarea vehiculului la un service auto.
Cautam zilnic sa multumim noii clienti care au nevoie de transport auto. Angajatii nostrii sunt dedicati si seriosi, gasind intotdeauna solutii optime pentru transport auto.

Firma noastra se ocupa cu transport auto, tractari auto, transport pe platforma auto. Clientii care au apelat la www.tractariauto247.ro si-au exprimat multumirea si ne-au cotat ca fiind cea mai prompta firma de transport auto / platforma auto.

Tractari Bucuresti PretTractari BucurestiPlatforma Auto / Platforma Auto Bucuresti