Home » Platforma Auto – tractariauto247.ro

Platforma Auto – tractariauto247.ro

Tractări Auto – tractariauto247.ro:

Apelați la serviciile noastre prompte în orice condiții meteo, indiferent de locația în care va aflați. Vom trata cazul dumneavoastră cu profesionalism și seriozitate!

Tractări Auto garantează promptitudine și intervenție rapidă în orice colț al Bucureștiului, indiferent de ora la care se solicită tractarea auto!

Efectuam servicii de tractări NON-STOP. Costul unei tractări în capitală începe de la 79 lei. Contați pe noi, indiferent de zona în care vă aflați sau ora la care ne solicitați. Costul final se calculează în funcție de greutate, distanță și starea tehnica a autovehiculului tractat.

tractari-auto

PRET TRACTARI AUTO:

  • Tractări auto cu masa <1000 kg          79 RON
  • Tractări auto cu masa 1000-1500 kg   110 RON
  • Tractări auto cu masa 1500-1700 kg   140 RON
  • Tractări auto cu masa >1700 kg          160 RON

Tractarile auto sunt servicii de urgenta, nu sunt platite anticipat si nu ofera servicii suplimentare de exemplu cazare sau rent-a-car precum in cazul serviciilor de asigurari auto.

Masinile noastre pentru tractari auto sunt special echipate pentru a asigura autovehiculele care necesita transport si vor ajunge la destinatie in conditii optime.

 

Suntem disponibli 24/7 la numerele de telefon:

0762 875 620

0785 326 903

Va multumim pentru increderea acordata si va asteptam ca intotdeauna cu seriozitate si promptitudine!

Firma noastra se ocupa cu transport auto, tractari auto, transport pe platforma auto. Clientii care au apelat la www.tractariauto247.ro si-au exprimat multumirea si ne-au cotat ca fiind cea mai prompta firma de transport auto / platforma auto.

Cautam zilnic sa multumim noii clienti care au nevoie de transport auto. Angajatii nostrii sunt dedicati si seriosi, gasind intotdeauna solutii optime pentru transport auto.

Asistenta rutiera este un serviciu de service auto destinat autovehiculelor prin care companii specializate asigură intervenția rapidă în cazul unei defecțiuni tehnice a mașinii, motocicletei sau bicicletei și are ca scop repararea ei la locul incidentului. Dacă problema nu poate fi remediată pe loc se va apela la serviciul de tractări auto pentru transportarea vehiculului la un service auto.