Home » Blog » Tractari auto Bucuresti
tractari-auto

Tractari auto Bucuresti

Efectuam servicii de Tractari Auto Bucuresti la cele mai mici preturi garantate. Seriozitatea, rapiditatea, promptitudinea si eficienta ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere! Tractari Autoturisme Bucuresti si tara ofera servicii non stop de asistenta si transport rutier pe platforma auto, la cele mai mici preturi. Firma Tractari Auto Bucuresti si tara asigura asistenta rutiera pentru autovehicule avariate.

Telefon: 0725.766.660

Telefon: 0762.875.620

Echipajul de asistenta rutiera se deplaseaza in zona in care s-a produs evenimentul in cel mai scurt timp posibil si vor depana autovehiculul avariat la locul unde s-a produs evenimentul rutier (daca avaria se dovedeste a fi una minora si nu afecteaza garantia autoturismului).

Daca ati fost implicat intr-un accident sau pur si simplu nu mai puteti circula cu masina, apelati cu incredere la serviciile noastre de Tractari Auto Bucuresti si remorcari auto cu platforma, in Bucuresti si tara. Indiferent de conditiile meteo sau locatia in care va aflati, vom raspunde cu promptitudine solicitarii Dumneavoastra!

Fiecare comanda este o provocare pentru noi, iar cu ajutorul dumneavoastra, zilnic ne perfectionam in ceea ce stim sa facem cel mai bine – servicii de Tractari Auto Bucuresti! Lasa-te pe mana specialistiilor in Tractari Auto!

Pretul FOARTE BUN la TRACTARI si ASISTENTA AUTO (de la 70lei/tractare) l-am facut pentru ca suntem foarte bine organizati si vrem sa multumim un numar cat mai mare de clienti!

Suntem pregatiti NON-STOP sa intervenim rapid in toata tara. Personalul nostru calificat te poate indruma spre service-ul potrivit nevoilor tale.

Compania noastra ofera Tractari Auto Constanta pentru masina ta indiferent de ora sau de situatie. Preturi speciale pentru servicii de transport pe platforma auto. Oferim servicii de tractari bucuresti nonstop. Pentru Bucuresti, pretul unei tractari incepe de la 70 lei, indiferent de zona sau de ora solicitarii.

Tractari Auto GARANTEAZA promptitudine si interventie rapida in orice colt al Bucurestiului indiferent de ora la care se solicita tractarea auto!

Pe langa serviciile de tractare auto mai oferim si servicii de asistenta rutiera, depanari in caz de defectiuni minore (altfel, putem tracta masina pana la cel mai apropiat service auto), vulcanizare roti, alimentare cu curent electric, etc.

Prioritatea noastra sunteti intotdeauna dvs. prin urmare va putem garanta ca vom interveni in cel mai scurt timp, profesionistii nostri efectuand tractarea masinii dumneavoastra in maxima siguranta.

Efectual servicii de tractari auto intern si international la preturi foarte bune.

Avem PRETURI FOARTE BUNE pentru cursele intre orase (Bucuresti – Constanta, Bucuresti – Fetesti, Bucuresti – Brasov, Bucuresti – Ploiesti, Bucuresti – Pitesti, Bucuresti – Sibiu, etc.).