Home » Blog » Tractari Auto
tractari-auto

Tractari Auto

Efectuam servicii de tractari  in Orasul Bucuresti cu platforma auto, la cele mai mici preturi garantate.

Seriozitatea, rapiditatea, promptitudinea si eficienta ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere! Compania noastra ofera tractari Bucuresti ieftine pentru masina ta indiferent de ora sau de situatie.

Preturi speciale pentru servicii de transport platforma auto.

Pretul este calculat in functie de greutate, distanta sau starea tehnica a autovehiculului tractat. Fiecare comanda este o provocare pentru noi, iar cu ajutorul Dumneavoastra, zilnic ne perfectionam in ceea ce stim sa facem cel mai bine – tractari auto si asistenta rutiera!

Echipajul de asistenta rutiera Bucuresti se deplaseaza in zona in care s-a produs evenimentul in cel mai scurt timp posibil si vor depana autovehiculul avariat la locul unde s-a produs evenimentul rutier (daca avaria se dovedeste a fi una minora si nu afecteaza garantia autoturismului).

Pe langa serviciile de tractare auto mai oferim si servicii de asistenta rutiera, depanari in caz de defectiuni minore(altfel putem tracta masina pana la cel mai apropiat service auto), vulcanizare roti, alimentare cu curent electric etc.

Platforma si Tractari auto Bucuresti non-stop. Intervenim in regim de urgenta pentru situatii neprevazute. Asiguram incarcare si transport de autovehicole avariate sau partial functionale.

Servicii complete de tractari autotractari camioane si transport utilaje si echipamente pana la 7 tone, precum si asistenta rutiera:

  • autovehicule noi, autovehicule neinmatriculate etc.;
  • autovehicule defecte sau avariate:
  • tractare autovehicule la RAR, ITP, dezmembrari auto, programul “Rabla” etc.;
  • tractari auto pe autostrada;
  • transportarea unor autovehicule din tarile membre UE etc.

Efectuam servicii de transport auto, transport autoturisme, transport auto de teren, transport dube si dubite, transport Van-uri, transport rulote si autorulote, transport barci, transport ATV-uri si utilaje agricole, atat intern cat si international. Platformele noastre sunt noi si au asigurari extinse pentru orice fel de evenimente ce ar putea sa intervina.

In cazul doriti sau ati achizitionat deja o masina noua sau second-hand din strainatate, puteti sa apelati cu incredere la serviciile noastre de transport auto international. Puteti insoti echipa noastra in tara de achizitie si va puteti intoarce in conditii de confort total alaturi de noi. Autoturismul va fi asigurat pe timpul transportului.

Tarife minime pentru tractari auto, program NON STOP si Interventie rapida indiferent de locatie!

Sunați acum: 0725.766.660 / 0762.875.620 Mașini disponibile NON-STOP, 24/7!

Lasă un răspuns