Home » Blog » Platforma Auto – Video
tractari-auto

Platforma Auto – Video

Va stam la dispozitie cu platforma auto pentru diverse situatii ce pot aparea in trafic: alimentare gresita cu carburant, pana, inlocuire acumulatori, pornire cu cabluri, etc. Efectuam servicii de tractari cu platforma auto Bucuresti, in tara, dar si pe plan international. Seriozitatea, profesionalismul, promptitudinea sunt doar cateva din motivele pentru care ar trebui sa apelati la serviciile noastre de tractari auto in cazul in care aveti probleme cu masina.

Platforma Auto București NON-STOP.

În Pană? Sună-ne!

Suntem disponibli 24/7 la numerele de telefon:

0725.766.660 / 0762.875.620

Platformele noastre sunt in stare exelenta si au asigurari extinse pentru orice fel de evenimente ce ar putea sa intervina.

Platforma auto disponibila in fiecare sector din Bucuresti si acoperire totala a judetului Ilfov. Totodata ne deplasam pe orice distanta in Romania si UE. Platforma si Tractari auto Bucuresti non-stop. Intervenim in regim de urgenta pentru situatii neprevazute. Asiguram incarcare si transport de autovehicole avariate sau partial functionale.

Tractari auto non stop in orice situatie, indiferent de anotimp, cu o acoperire nationala. Oricare ar fi avaria, CONTATI PE NOI!

Toate utilajele si echipamentele destinate transportului de mici si mari dimensiuni provin de la companii importante, astfel ca veti beneficia de calitate superioara si nu veti intampina probleme de natura tehnica. In plus, noi va stam la dispozitie cu informatii si consultanta, pentru a ne asigura ca faceti cea mai buna alegere. Pentru mai multe informatii despre ofertele noastre, va rugam sa ne contactati.

platforma-auto

Lasă un răspuns