Home » Platforma Auto – tractariauto247.ro

Platforma Auto – tractariauto247.ro

Tractari Auto / Platforma auto

Apelați la platformele noastre de tractari auto! Suntem gata oricând să intervenim și să va ajutăm să transportați mașina pe platforma auto!

Apelați la serviciile noastre prompte în orice condiții meteo, indiferent de locația în care va aflați. Vom trata cazul dumneavoastră cu profesionalism și seriozitate!

Vehiculul dvs. nu mai pornește?

Doriți transport auto cu platforma?

Aveți o mașină ce trebuie transportată cu platforma auto?

tractari auto bucuresti, tractari bucuresti, tractari bucuresti pret, tractari auto, platforma auto

TRACTĂRI AUTO PREȚ:

  • Tractări auto cu masa <1000 kg 79 RON
  • Tractări auto cu masa 1000-1500 kg 110 RON
  • Tractări auto cu masa 1500-1700 kg 140 RON
  • Tractări auto cu masa >1700 kg 160 RON

Firma noastra se ocupa cu transport auto, tractari auto, transport pe platforma auto. Clientii care au apelat la www.tractariauto247.ro si-au exprimat multumirea si ne-au cotat ca fiind cea mai prompta firma de transport auto / platforma auto.

Cautam zilnic sa multumim noii clienti care au nevoie de transport auto. Angajatii nostrii sunt dedicati si seriosi, gasind intotdeauna solutii optime pentru transport auto.

Asistenta rutiera este un serviciu de service auto destinat autovehiculelor prin care companii specializate asigură intervenția rapidă în cazul unei defecțiuni tehnice a mașinii, motocicletei sau bicicletei și are ca scop repararea ei la locul incidentului. Dacă problema nu poate fi remediată pe loc se va apela la serviciul de tractări auto pentru transportarea vehiculului la un service auto.

Suntem disponibli 24/7 la numerele de telefon:

0762 875 620

0785 326 903

Tractarile auto sunt servicii de urgenta, nu sunt platite anticipat si nu ofera servicii suplimentare de exemplu cazare sau rent-a-car precum in cazul serviciilor de asigurari auto.

Masinile noastre pentru tractari auto sunt special echipate pentru a asigura autovehiculele care necesita transport si vor ajunge la destinatie in cele mai bune conditii optime.

Va multumim pentru increderea acordata si va asteptam ca intotdeauna cu seriozitate si promptitudine!